3Druktronik na targach Warsaw Industry Week 2022

W dniach 7 – 9 listopada 2022 w Ptak Warsaw Expo w Warszawie, 3Druktronik, nasz Oficjalny Dystrybutor w Polsce, weźmie udział w Warsaw Industry Week. Podczas wydarzenia firma zaprezentuje wszystkie maszyny Zortrax, pracujące w czterech różnych technologiach (UV LCD, LPD, LPD Plus i SVS).

Warsaw Industry Week to wyjątkowa okazja, aby zobaczyć na żywo nasz najnowszy system żywicznego druku i post-processingu, Zortrax Powerful Trio: drukarkę 3D Zortrax Inkspire 2, Zortrax Cleaning Station i Zortrax Curing Station! Przedstawiciele 3Druktronik odpowiedzą na pytania i opowiedzą więcej o rozwiązaniach technologicznych w naszym udoskonalonym systemie druku 3D z żywic.

Udział w wydarzeniu jest bezpłatny. Zarejestruj się i odbierz swój bilet na stronie: https://industryweek.pl

Nie możesz tego przegapić! Do zobaczenia w Ptak Warsaw Expo na stoisku B3.34B już 7 listopada!

Wydarzenie Warsaw Industry Week 2022
Data November 7 – 9, 2022
Reseller 3Druktronik
Kraj Poland